Ingyenes kiszállítás már 20,000 Ft felett!

Kérdésed van? Hívj és segítünk: +36706227951

 

Hem Precious Chandan Szantál Kúp Füstölő
Hem Precious Chandan Szantál Kúp Füstölő
495 Ft

Hem Precious Chandan Szantál Kúp Füstölő

Hem Precious Chandan Szantál Kúp Füstölő
Hem Precious Chandan Szantál Kúp Füstölő

Használható klasszikus  füstölőtartóban,égetőben. Kreatívan akár egy tál homokban. Használat közben ne hagyjuk felügyelet nélkül az égő füstölőt.

A dobozban 10 db füstölő kúp található
A Kúpfüstölő 3 cm magas és növényi alapanyagok alkotják.

A füstölő gyártója
Hem
A füstölő típusa
Indiai Masala Füstölő
Illata
Szantál
A csomag tartalma
10 darab/csomag
Raktáron
495 Ft
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft
Részletek

A füstölő kúpok egyszerű kúp alakú, kötőanyaggal összegyúrt illatanyagok,melyeket kúp alakúra formáznak, majd kiszárítanak..

A különböző összetevők kombinációja adja kellemes illatukat. A füstölő kúpok is gyakran részei a hindu és buddhista szertartásoknak. A Kúpfüstölők illata némileg eltér a füstölőpálcikáétól, mivel nem tartalmaz bambuszpálcát.

A kúpfüstölő gyorsabban ég és intenzívebb illatokat bocsájt ki, ezért kedvelt kísérője a meditációs, jóga vagy vallási gyakorlatoknak is.

Természetesen, mint minden füstölő használata, a kúpfüstölő használata is kellő figyelmet kíván. Csak arra alkalmas füstölőtartóban használjuk és csak eloltás után hagyjuk magára. Nagyon fontos megjegyezni, hogy a füstölő kúp teljesen elég, így a parázs érintkezni fog a tartóval. Ezért fontos, hogy csak hőálló tartóban (fém, üveg) égessük ezeket a típusú füstölőket. Soha ne használjuk tiszta fa tartóban!

Segítheti az égést, ha a tartóba rizs vagy homokszemeket rakunk és erre helyezzük a kúpfüstölőt.

Miután meggyújtotta a füstölő kúpot egy gyufával vagy öngyújtóval, fontos, hogy 5-20 másodpercig érintse a lánghoz a kúpfüstölő hegyét, hogy az meggyulladjon. Ha izzani kezd, a lángot fújja el és tegye a tartóba.

Adatok
Származási hely
India
Új termékek
Új termékek
Cikkszám
FV487198
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek