Ingyenes kiszállítás már 20,000 Ft felett!

Kérdésed van? Hívj és segítünk: +36706227951

 

HEM Aromatherapy Vitality-Életerő Füstölő
HEM Aromatherapy Vitality-Életerő Füstölő
350 Ft

HEM Aromatherapy Vitality-Életerő Füstölő

Használható klasszikus  füstölőtartóban,égetőben. Kreatívan akár egy tál homokban. Használat közben ne hagyjuk felügyelet nélkül az égő füstölőt.

A füstölő gyártója
HEM
A füstölő típusa
Hexa Füstölő
Illata
mandarin és fahéj
A csomag tartalma
20 szál/doboz
Súlya
30 gramm
Raktáron
350 Ft
A vásárlás után járó pontok: 35 Ft
Mennyiségi kedvezmény
2+  db
-5 %
333 Ft/db
5+  db
-10 %
315 Ft/db
10+  db
-15 %
298 Ft/db
Részletek

Indiában időtlen idők óta használják a bambuszpálcára kézzel mártogatott füstölőket, úgy Gautam Buddha idején, az ősi Indiában mint Mahatma Gandhi a modern Indiájában is. Mindig arra törekedtek, hogy harmóniát és békét teremtsen a multikulturális világban.

Az indiai füstölők segítik az imákat, meditációt, jógát és abban is hogy a környezet illatos és kellemes legyen, hozzájárulva ezzel a békés és a nyugalmas hétköznapokhoz.

A pálca füstölő szén-alapú, vagyis az illat összetevőket elkeverik faszénnel hogy lehetővé tegyék az égés egyenletességét. A faszén lehetővé teszi, hogy a különböző rosszul égő fa gyanták és gyógynövények is egyenletesen égjenek el, így érezhetjük legtisztábban az illatukat. Faszén használatával elkerülhető a nem kívánt adalékok használata is, valamint egyedi keverékeket hozhatnak létre különböző rituálékhoz, ünnepekhez.

Minden vallás és kultúra szertartásai során alkalmazza a füstölőket ,mert segít elérni egy magasabb lelki állapotot. A füstölők egyes illatkeverékei oldják a stresszt, segíthetik a szervezet regenerálódását, megtisztítják a környezetet és a test auráját. Az indiai füstölőpálcikák az utóbbi néhány évtizedben az egész világon elterjedtek, nem véletlenül. 

Adatok
Származási hely
India
Cikkszám
4596896875
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek