Ingyenes kiszállítás már 20,000 Ft felett!

Kérdésed van? Hívj és segítünk: +36706227951

 

Golden Nag Forest Füstölő
Golden Nag Forest Füstölő
790 Ft

Golden Nag Forest Füstölő

Használható klasszikus  füstölőtartóban,égetőben. Kreatívan akár egy tál homokban. Használat közben ne hagyjuk felügyelet nélkül az égő füstölőt.

A füstölő gyártója
Golden
A füstölő típusa
Indiai Masala Füstölő
A csomag tartalma
15 szál/doboz
Súlya
15 gramm
Raktáron
790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 79 Ft
Mennyiségi kedvezmény
2+  db
-5 %
751 Ft/db
5+  db
-10 %
711 Ft/db
10+  db
-15 %
672 Ft/db
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A masala füstölők alapanyagait alapos őrlés után kézi sodrossál viszik fel a pálcára,majd a legtöbbjüket virágporokba forgatják. Ezt onnan lehet észrevenni,hogy a csomagolásban illatos porokkal találkozhatunk.

A hagyományok szerint a füstölőket virágolajokból, fűszerekből, gyógynövényekből keverik és  sajátos technikával, kézzel készítik, az egyes műhelyek titkosan kezelt receptjei szerint. Az aromaterápia a legelterjedtebb eszközei ma már a füstölők. Ma az indiai Bangalor környéke a füstölőgyártás egyik központja, ahol rengeteg ében-, teak- és szantálfa nő. Ezeket felhasználják a füstölők előállításához.

Az indiai füstölők segítik az imákat, meditációt, jógát és abban is hogy a környezet illatos és kellemes legyen, hozzájárulva ezzel a békés és a nyugalmas hétköznapokhoz.

A füstölőket már nagyon régen használják a Föld szinte minden országában.

Több régi írás említi meg a füstölőket, mint érzelmek és gondolatok tisztítóját, kínai filozófusok a testi energia megerősítőjeként, a gondolatokat nyugalommal, békével feltöltő elegyként tisztelték. A Korán szerint az illat „… a szellemet felébresztő táplálék”.

Adatok
Származási hely
India
Cikkszám
196852
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek