Ingyenes kiszállítás már 20,000 Ft felett!

Kérdésed van? Hívj és segítünk: +36706227951

 

Garden Fresh Black Opium-Fekete Opium Füstölő
Garden Fresh Black Opium-Fekete Opium Füstölő
750 Ft

Garden Fresh Black Opium-Fekete Opium Füstölő

Használható klasszikus  füstölőtartóban,égetőben. Kreatívan akár egy tál homokban. Használat közben ne hagyjuk felügyelet nélkül az égő füstölőt.

A füstölő gyártója
Garden Fresh
A füstölő típusa
Prémium Masala Füstölő
A csomag tartalma
15 szál/doboz
Súlya
20 gramm
Raktáron
750 Ft
A vásárlás után járó pontok: 75 Ft
Részletek

A masala füstölők alapanyagait alapos őrlés után kézi sodrossál viszik fel a pálcára,majd a legtöbbjüket virágporokba forgatják. Ezt onnan lehet észrevenni,hogy a csomagolásban illatos porokkal találkozhatunk.

A hagyományok szerint a füstölőket virágolajokból, fűszerekből, gyógynövényekből keverik és  sajátos technikával, kézzel készítik, az egyes műhelyek titkosan kezelt receptjei szerint. Az aromaterápia a legelterjedtebb eszközei ma már a füstölők. Ma az indiai Bangalor környéke a füstölőgyártás egyik központja, ahol rengeteg ében-, teak- és szantálfa nő. Ezeket felhasználják a füstölők előállításához.

Az indiai füstölők segítik az imákat, meditációt, jógát és abban is hogy a környezet illatos és kellemes legyen, hozzájárulva ezzel a békés és a nyugalmas hétköznapokhoz.

A füstölőket már nagyon régen használják a Föld szinte minden országában.

Több régi írás említi meg a füstölőket, mint érzelmek és gondolatok tisztítóját, kínai filozófusok a testi energia megerősítőjeként, a gondolatokat nyugalommal, békével feltöltő elegyként tisztelték. A Korán szerint az illat „… a szellemet felébresztő táplálék”.

Adatok
Származási hely
India
Cikkszám
6775856
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek