Ingyenes kiszállítás már 20,000 Ft felett!

Kérdésed van? Hívj és segítünk: +36706227951

 

Deepika Arruda-Ruta Füstölő
Deepika Arruda-Ruta Füstölő
660 Ft

Deepika Arruda-Ruta Füstölő

Használható klasszikus  füstölőtartóban,égetőben. Kreatívan akár egy tál homokban. Használat közben ne hagyjuk felügyelet nélkül az égő füstölőt.

A füstölő gyártója
Deepika
A füstölő típusa
Prémium Masala Füstölő
A csomag tartalma
20 szál/doboz
Súlya
15 gramm
Raktáron
660 Ft
A vásárlás után járó pontok: 66 Ft
Mennyiségi kedvezmény
2+  db
-5 %
627 Ft/db
5+  db
-10 %
594 Ft/db
10+  db
-15 %
561 Ft/db
Részletek

A masala füstölők alapanyagait alapos őrlés után kézi sodrossál viszik fel a pálcára,majd a legtöbbjüket virágporokba forgatják. Ezt onnan lehet észrevenni,hogy a csomagolásban illatos porokkal találkozhatunk.

A hagyományok szerint a füstölőket virágolajokból, fűszerekből, gyógynövényekből keverik és  sajátos technikával, kézzel készítik, az egyes műhelyek titkosan kezelt receptjei szerint. Az aromaterápia a legelterjedtebb eszközei ma már a füstölők. Ma az indiai Bangalor környéke a füstölőgyártás egyik központja, ahol rengeteg ében-, teak- és szantálfa nő. Ezeket felhasználják a füstölők előállításához.

Az indiai füstölők segítik az imákat, meditációt, jógát és abban is hogy a környezet illatos és kellemes legyen, hozzájárulva ezzel a békés és a nyugalmas hétköznapokhoz.

A füstölőket már nagyon régen használják a Föld szinte minden országában.

Több régi írás említi meg a füstölőket, mint érzelmek és gondolatok tisztítóját, kínai filozófusok a testi energia megerősítőjeként, a gondolatokat nyugalommal, békével feltöltő elegyként tisztelték. A Korán szerint az illat „… a szellemet felébresztő táplálék”.

Adatok
Származási hely
India
Cikkszám
1965634
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek