Ingyenes kiszállítás már 20,000 Ft felett!

Kérdésed van? Hívj és segítünk: +36706227951

 

Berk Füstölő-White Sage-Fehér Zsálya
Berk Füstölő-White Sage-Fehér Zsálya
2 200 Ft

Berk Füstölő-White Sage-Fehér Zsálya

Használható klasszikus füstölőtartóban,égetőben. Kreatívan akár egy tál homokban. Használat közben ne hagyjuk felügyelet nélkül az égő füstölőt.

A füstölő gyártója
Berk
Súlya
10 gramm
Származási hely
India
Raktáron
2 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 220 Ft
Részletek

A fehér zsálya az egyik legszentebb növény Észak-Amerika őslakosai számára. Tisztítja a légkört, vonzza a pozitív energiákat és megtisztítja a tudatunkat. E csodálatos tulajdonságai révén a növény füstölve nagyon tiszta és szinte szent hangulatot teremt, amelyben mi - szennyezett helyektől és idegen energiáktól megszabadulva - visszatalálhatunk eredetünkhöz. Emiatt ideális segítője a meditációknak, rituáléknak és energetikai megtisztulásoknak, pl. viták, körmenetek, stresszhelyzetek, betegségek stb. után... A fehér zsálya mint nagy tisztító és védő növény fényt hoz környezetünkbe és szívünkbe.
A fehér zsálya már füstölőként is kapható. A fejlesztés során különösen fontos volt számunkra, hogy ezt a füstölőt magas fehérzsálya-tartalommal és 100%-ban természetes módon állítsuk elő. Csak így bontakozhat ki igazán a csodálatos hatás. Ezzel a füstölővel most mindenki könnyedén felfedezheti a fehérzsálya energiagazdag alkalmazási lehetőségeit.

"Fehérzsálya füstölőpálcáink" 100%-ban természetes anyagokból készülnek. A használt fehér zsálya Észak-Amerikából származik.

Adatok
Származási hely
India
Cikkszám
FV94355645
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek